Tule- ja veeõnnetustes hukkus möödunud kuul kokku kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Tänavu septembris hukkus tulekahjudes vaid üks inimene, uppumissurma tagajärjel jättis oma elu veekogusse kaks inimest.

Septembris inimelu nõudnud tuleõnnetus leidis aset Põlvamaal, selgub päästeameti statistikast. Kokku on tänavu esimese üheksa kuu jooksul tulekahjudes hukkunud kokku 32 inimest, neist üheksa jaanuaris, kaks veebruaris, kuus märtsis, kaks aprillis, neli mais, kuus juunis, üks juulis ja üks augustis.

Päästeameti statistikast selgub ka, et tänavu septembris uppus kokku kaks inimest, üks Harju maakonnas ja üks Ida-Viru maakonnas. Kokku on tänavu üheksa esimese kuu jooksul veeõnnetustes hukkunud 27 inimest, neist viis mais ja kaheksa juulis. Jaanuaris uppus kaks, veebruaris kaks, aprillis kaks, juunis üks ja augustis viis inimest.

Eelmise aasta septembris uppus päästeameti statistika kohaselt kokku viis inimest ning esimese üheksa kuu jooksul 58 inimest. Samal ajal hukkus tulekahjudes kaks inimest ning esimese üheksa kuu jooksul kokku 32 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles