Video: Madridi Reali väravavaht tegi imelise penaltitõrje

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keylor Navas penaltit tõrjumas.
Keylor Navas penaltit tõrjumas. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas tegi eilses Madridi Atletico ja Madridi Reali mängus suurepärase penaltitõrje viimaste väravavaht Keylor Navas.

Linnarivaalid kohtusid Atletico koduväljakul ning Real asus mängu Karim Benzema üheksanda minuti tabamusest juhtima. Avapoolaja keskel sai Atletico suurepärase võimaluse seis viigistada, kui Sergio Ramosele anti karistusalas tehtud vea ees kollane kaart ning Atletico kasuks määrati penalti.

11 meetri karistuslööki läks sooritama Antoine Griezmann, kuid Reali väravasuul seisnud Keylor Navas tegi hiilgava tõrje ja nii püsis seis Reali kasuks 1:0. Kokkuvõttes lõppes mäng siiski viigiga, sest Atletico suutis Luciano Vietto 83. minuti väravast tagasi lüüa ning seisu viigistada.

Hispaania liiga tabelitipp on seitsme mängu järel äärmiselt tihe: esikohal on 16 punktiga Villareal, järgnevad 15 punktiga Madridi Real, Celta de Vigo ja Barcelona. Atleticol on viiendana 13 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles