Hanso väljakutsed: leida teabeametile juht, ehitada maailma moodsaimad miinitõrjelaevad ja jätkata Uhhuduuriga

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseminister Hannes Hanso läinud reedel Tallinna Miinisadamas. Tema üks prioriteete on Eesti kolm miinitõrjelaeva varustamine absoluutse tipptehnoloogiaga.
Kaitseminister Hannes Hanso läinud reedel Tallinna Miinisadamas. Tema üks prioriteete on Eesti kolm miinitõrjelaeva varustamine absoluutse tipptehnoloogiaga. Foto: Tairo Lutter

Täna 44. sünnipäeva tähistav kaitseminister Hannes Hanso (SDE) ütles, et lähiaja olulisim ülesanne on leida kaitseministeeriumile uus asekantsler ja teabeametile uus juht. Kaitseväelaste pagulastevastastele sõnavõttudele tahab ta aga lõpu teha.

Kui Sotsiaaldemokraatlik Erakond Sven Mikseri teie vastu vahetas, oli mõlema esimene reaktsioon üllataval kombel sama: väga kahju on lahkuda. Miks te kaitseministri koha vastu võtsite ja kelle huvides vahetus oli?

Esmalt suuremast poliitilisest pildist. Meil toimus üle kuu tagasi volikogu, kus otsustati, kas me üldse valitsusse jääme. Mina pooldasin valitsusse jäämist, aga hääletustulemus oli võrdlemisi napp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles