Tallinna Ülikool: parimatel on nüüd lihtsam õppima asuda

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Parimatel koolilõpetajatel on tänavu märksa lihtsam Tallinna Ülikooli õppima asuda, rääkis akadeemiline prorektor Priit Reiska.

«Tallinna Ülikooli on lihtsam astuda kõige tublimatel gümnaasiumilõpetajatel - see on kindel. Nendele pakub ülikool rohkem valikuvabadust,» vahendas ERRi uudisteportaal Priit Reiska ETV hommikuprogrammis «Terevisioon» räägitut.

Saatekülalise sõnul otsustas Tallinna Ülikooli senat viia vastuvõtutingimustesse sisse kaks olulist muudatust, millest üks on eritingimustel vastuvõtt.

«See tähendab seda, et tublimatele gümnaasiumilõpetajatele me pakume võimalust õppida Tallinna Ülikoolis tasuta õppekohal nende poolt valitud erialal,» selgitas Reiska.

«Me pakume teatud erialadel võimalust juba varakevadel teha vastuvõtueksamid ja saada teatud tingimustel Tallinna Ülikooli vastu võetud,» selgitas prorektor teist muudatust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles