Aruküla alistas käsipalli meistriliigas võõrsil kindlalt Tapa meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meeste Meistriliiga viiendas voorus kohtusid täna SK Tapa ja Aruküla SK. Külla sõitnud Aruküla oli Tapast kindlalt parem ja võitis 35:27. Aruküla sai viigi ja kahe kaotuse kõrvale esimese võidu, Tapa jätkab punktita. Mihkel Vaher viskas Aruküla kasuks 12 väravat, Mihkel Esop lisas kuus tabamust. Tapa resultatiivseim oli Martin Adamson üheksa väravaga.

Enne mängu:

Kui Arukülal on üks silm peas, siis Tapa jätkab punktita. «Lähme välja võidu peale,» ei varjanud Tapa peatreener Elmu Koppelmann. «Peame vältima lihtvigu, kuid teinekord satuvad noored hasarti ja neid tuleb ohjata.»

Arukülal on turniiritabelis lisaks viigile Audentesega kaotused Kehrale ja Viljandile. «Kehra ja Viljandi on tugevad, Audentese vastu ei tulnud meil aga mäng välja,» tunnistas Aruküla juhendaja Toivo Järv. «Nüüd on vaja punkte koguma hakata. Selleks peame maksimaalselt pingutama ning kaitse ja väravavahitöö korda saama. Audentesele viskasime üle 30 värava, mis näitab, et rünnakul pole väga viga. Kuigi meiega on kahe hooaja vahel liitunud vanemaid mehi, tahaks taas kiire mängu üles leida. Selleks peame tempoga varieerima,» lisas Järv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles