Ka Berlusconile saadeti pakipomm

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia tuletõrjeauto TNT kaubalennuki juures Bologna lennuväljal eile õhtul.
Itaalia tuletõrjeauto TNT kaubalennuki juures Bologna lennuväljal eile õhtul. Foto: SCANPIX

Itaalias Bolognas leiti kullerfirma TNT kaubalennukist peaminister Silvio Berlusconile saadetud pakk, mis pärast avamist süttis.

Lennuk oli teel Kreeka pealinnast Ateenast Rooma, kuid meeskond otsustas pärast kahtlase paki leidmist teha vahemaandumise Bolognas, vahendas Reuters.

Politseinikud kahtlustavad, et tegemist on samasuguse postipakiga, nagu leiti eile Saksa kantsleri Angela Merkeli kantseleist. Selle saatja kohta teavet pole.

Kreeka teatas varsti pärast paki leidmist, et katkestab kaheks ööpäevaks postiveo välismaale. Politsei kavatseb uurida kõiki välismaale saadetavaid postipakke.

Ka Merkelile saadetud pakk oli pandud teele Ateenast. Sarnased pakipommid saabusid ka Šveitsi, Venemaa ja Bulgaaria suursaatkondadesse Ateenas.

Lisaks sai Kreeka politsei esmaspäeval kätte neli pakipommi, mis olid mõeldud Prantsusmaa presidendile Nicolas Sarkozyle ja kolme riigi suursaatkonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles