Kangerti koduklubi pani paika järgmise aasta suurtuuride liidrid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (paremal) ja Vincenzo Nibali tänavusel Tour de France'il koos mäkke rühkimas.
Tanel Kangert (paremal) ja Vincenzo Nibali tänavusel Tour de France'il koos mäkke rühkimas. Foto: SCANPIX

Astana rattameeskond on otsustanud, et järgmise aasta Tour de France'il sõidab tiimi liidrina Fabio Aru, Giro d'Italia velotuuril aga Vincenzo Nibali.

Tanel Kangerti praeguse klubi juht Alexandr Vinokourov selgitas Itaalia väljaandele Gazzetta dello Sport antud intervjuus, et kahe Astana tippsõitja täpsem programm järgmiseks aastaks pannakse paika novembrikuus, kuid juba on otsustatud, et Touril stardib tiimi liidrina Aru ning Girol Nibali.

«Võin ilma kahtluseta väita, et Nibalil ja Arul saavad olema kaks täiesti erinevat programmi,» vahendas Vinokourovi poolt Itaalia väljaandele öeldud sõnu cyclingnews.com.

«Vincenzot tõmbab Giro poole, ta tahab sinna naasta. Aru on 25-aastane ja ta on viimastel aastatel erakordselt arenenud: kahe hooaja jooksul on ta sõidetud suurtuuridel olnud kolmas, viies, teine ja esimene. Teist temasugust ratturit ei ole praegu maailmas. Kahe või kolme aasta pärast on ta võimeline Touri ära võitma ja ma tahan teda juba praegu selleks testida,» selgitas Astana juht meeskonna valikuid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles