Video: Vihane härg jättis mehe areenil aluspüksteta

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: YouTube kuvatõmmis/ PLANETATORO TORO

Paarikümne härjavõitleja poolt vihale aetud loom maksis oma õrritajale kätte parimal viisil – jättes publiku silme all ühe härjavõitlejatest ilma aluspükstest.

Hispaania linnas Zaragoza peetud publikurohke härjavõitluse alguses ajas paarkümmend jala-härjavõitlejat looma vihaseks. Stressis loom kihutas kord ühe, kord teise härjavõitleja ja adrenaliininäljas pealtvaataja poole, kes kiirelt üle areeni rinnatise või siis poodiumi otsa pagesid.

Üks meestest otsustas joosta diagonaalis üle areeni, kuid härg jõudis talle tee peale ette, mistõttu mees pöördus ümber, et teises suunas joosta. Selle manööverdusega jõudis aga härg mehele kiirelt järele ning torkas sarved ta riietest läbi.

Härg sihtis meest keha keskkohta, mistõttu looma sarvede külge jäid nii mehe särk, püksid kui ka aluspüksid. Mõne sekundi vältel meest mööda areeni lohistades rebis härg mehel aluspüksid jalast.

Kiirelt kohale jooksnud härjavõitlejad suutsid keebi abil härja tähelepanu mujale juhtida.  Hirmunud, veidi räsitud ja häbistatud mees põgenes üle areeni rinnatise.

Pikantset lõiku saab näha videost alates 3.20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles