Kadri Simson: Savisaar niisama erakonna esimehe positsiooni ei loovuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna aseesimees Kadri Simson.
Keskerakonna aseesimees Kadri Simson. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna kauaaegne aseesimees ja riigikogu fraktsiooni juht Kadri Simson ütles «Aktuaalses kaameras», et erakonna praegune esimees Edgar Savisaar oma positsiooni niisama ei loovuta. 

«Meil oli Edgar Savisaarega päris pikk vestlus, nii et ma saan öelda, et üldmeeleolu oli tal rahulik. Täpsemaid näpunäiteid, kuidas kandideerida, ta mulle ei jaganud. Esialgu arvas, et tuleb ikkagi tõsine võitlus, et niisama ta erakonna esimehe positsiooni ei loovuta,» sõnas Kadri Simson «Aktuaalses kaameras». 

Küsimusele, kas uue esimehe tulekul võib partei rahvuspõhiselt lõhki minna, vastas Simson, et tal on päris tugev toetusbaas ja see ei ole rahvuspõhine. Täispikka intervjuud saab lugeda ERRi veebilehel. 

Samuti ütles Simson intervjuus, et valituks osutudes ei pea enda esimeseks ülesandeks Keskerakonna ja Vene võimupartei Ühtne Venemaa vahel sõlmitud koostöölepingu tühistamist.

Keskerakonna kauaaegne aseesimees ja riigikogu fraktsiooni juht Kadri Simson kandideerib poolteise kuu pärast toimuval erakonna kongressil partei esimeheks. Simsoni kandidatuuri seadsid täna üles Keskerakonna Narva ja Räpina piirkonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles