Artjom Suvorov: Simsonil on tugev toetus ka Lõuna-Eesti venelaste seas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Jaanus Lensment

Keskerakonna Tartu piirkonna juhatuse liikme ja Tartu abilinnapea Artjom Suvorovi sõnul toetab ta erakonna kongressil Kadri Simsonit ning tema hinnangul on Simsonil tugev toetus ka Lõuna-Eesti venelaste seas.

«Kadri Simson on 20 aastat seisnud Keskerakonna eest ja Savisaare kõrval. Normaalne asjade käik elus ongi selline, et mingil hetkel annab õpetaja teatepulga oma õpilasele üle. Kadrit tunnevad ja austavad nii noored kui vanad, nii eestlased kui venelased,» sõnas Tartu abilinnapea Artjom Suvorov.

Suvorov jätkas: «Pole tõsi, et vene inimesed ei tunne Kadrit. Ta on olnud riigikogu fraktsiooni juhina kogu Keskerakonna poliitika usaldusväärseks kõneisikuks. Venekeelsed valijad on hääletanud Keskerakonna poolt, sest meie poliitika kaitseb jõuliselt ka nende huve. Olen veendunud, et nii jääb see ka Kadri Simsoni juhitud Keskerakonnas.»

«Keskerakonnal seisab ees kongress ja tuleb teha olulisi valikuid. Kutsun kõik üles toetama kongressil Edgar Savisaare valimist erakonna auesimeheks ja Kadri Simsoni kandidatuuri erakonna esimehe kohale,» ütles ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles