Auto tehniline rike jättis Jürgen Ligi Lõuna-Koreas täbarasse olukorda

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autojuht üritab autost kätte saada Jürgen Ligi pagasit.
Autojuht üritab autost kätte saada Jürgen Ligi pagasit. Foto: Erakogu

Lõuna-Koreasse Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) haridusministrite kohtumisele sõitnud haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi sattus täna täbarasse olukorda, kuna tal ei õnnestunud rikke tõttu autost oma pagasit kätte saada.

«Korea parim auto, ütles juht Seoulis. Tore, mõtlesin, eriti et pole tavapärast politseieskorti ega ümardamist. Peaasi ruttu Daejeoni jõuda - üritus ja habe ja magamisriided seljas. Juhil selgelt aega oli. Tegi teel ostupausigi ja hakkas roolis sööma. Mullegi pakkus,» kirjutas Ligi sotsiaalmeedias.

Ligi sõnul ei õnnestunud Hyundai Genesisest tema pagasit kätte saada ka pärast neli tundi kestnud proovimist.

«Magamisriideid pole veel maha saanud. Kohe algab ametlik õhtusöök. Tume ülikond. Must meel. Tühi kõht,» kirjutas Ligi.

Veidi hiljem teatas Ligi, et kõik sai siiski korda, ta sai oma pagasi kätte ja tema sõidutamiseks anti uus Hyundai Genesis.

Haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi osaleb Lõuna-Koreas Daejeonis OECD teadusministrite kohtumisel, mis algab ametlikult homme. Kohtumise keskmes on OECD uue teaduse- ja innovatsioonistrateegia arutelud ning vastava deklaratsiooni allkirjastamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles