Suhkrust, tiigrist ja maasikavahust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift esinemas mullu detsembris Victoria’s Secreti moeetendusel Londonis.
Taylor Swift esinemas mullu detsembris Victoria’s Secreti moeetendusel Londonis. Foto: SCANPIX

Kunagise soolisest ebavõrdsusest kubiseva salmikese parafraseering sobib hästi iseloomustama üht praegu enim teenivat superstaari. Just sellise vastandliku olemusega on pealtnäha õrnuke, kuid samas tugeva isiksusega nooruke ameerika lauljatar Taylor Swift, kes vahetas hiljuti julgelt kantrimuusika üdini popiliku stiili vastu ning muutus veelgi suuremaks noorte iidoliks.

Muidugi on maailm täis teisigi noori staare, ent Taylor Swift on neist üsna pikalt ette trüginud. Kuna muusikud ei saa üldjuhul kindlat kuupalka, ringleb tema sissetulekute kohta üsna mitmesuguseid jutte. Julgemad neist kuulutasid hiljuti, et Swifti päevateenistus ulatub miljoni dollarini. Majandusajakirja Forbes sõnul on selline summa küll kõvasti üle pingutatud, aga selge on see, et Swift on kuulsam ja edukam kui kunagi varem ega kavatse saavutatud kohta loovutada.

Nõnda võib lauljatar uhkustada sotsiaalmeedia rekorditega ja kõikvõimalike autasudega. Tema viimasele kauamängivale «1989» on osaks saanud uskumatu müügiedu: see on maailma eri paigus jõudnud viis korda kuldplaadi ja 20 korda plaatinaplaadi tasemele. Näiteks ainuüksi esimesel nädalal müüdi albumit ligi 1,3 miljonit eksemplari. Swift on mängleva kergusega noppinud auhinnagaladel säravaid karikaid ning homsel MTV Euroopa muusikaauhindade jagamisel on ta kandidaat üheksas kategoorias. Lisaks paigutas Vanity Fair ta kümne paremini riietuva naise ning Forbes saja mõjuvõimsama naise sekka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles