Von Dorpat proovib kolmandat korda õnne

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Dorpat soovib konkursil eelkõige tutvustada oma muusikat ja näidata, millega kollektiiv tegeleb. Liikmed Kaarel Adamson (vasakult), Johannes Vedru, Henri Lohk ja Erki Veikar.
Von Dorpat soovib konkursil eelkõige tutvustada oma muusikat ja näidata, millega kollektiiv tegeleb. Liikmed Kaarel Adamson (vasakult), Johannes Vedru, Henri Lohk ja Erki Veikar. Foto: Kristjan Teedema

Tänavu pürgib parimaks noortebändiks Tartu kollektiiv Von Dorpat, kes võtab konkursist osa kolmandat korda. Bändiliikmed ei soovi vaid korraks komeedina pildile söösta, vaid koos kasvada ja areneda.

Esimene kord prooviti Noortebändi konkursil õnne kolm aastat tagasi. «See oli aeg, kui me arvasime endast hästi palju, kuid põhjust polnud. Meil ei läinud seal hästi,» meenutas Von Dorpati asutaja ja klahvpillimängija Johannes Vedru.

Võistlusest võttis bänd osa ka eelmisel aastal, kuid siis oli võitja Innersoundiga samas eelvoorus ja edasi ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles