Noortebänd 2015 võitja on Abandoned Elysium

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul leidis Tallinnas Kultuurikatlas aset Noortebänd 2015 finaalkontserdigala, parimaks noortebändiks kuulutati Abandoned Elysium.

Noortebänd 2015 finaalkontserdi uksed avati laupäeval kell 19 ning sel aastal astusid võistlustulle viis ansamblit.

Parima Noortebändi tiitli nimel võistlesid:

Foto: Maris Savik

Lights On The Ceiling

Foto: Rene Suurkaev

Ol' Mill

Foto: Rene Suurkaev

Voice Of Voices

Foto: Rene Suurkaev

Abandoned Elysium

Foto: Rene Suurkaev

Von Dorpat

Lisaks võistlevatele ansamblitele astus laupäevasel finaalkontserdil üles ka spetsiaalselt selleks õhtuks kokku pandud Vanabänd, kuhu kuulusid Laura Prits (Ziggy Wild), Marie Vaigla (Frankie Animal), Elina Hokkanen (Innersound), Madis Lett (Slippery Slope), Jonas Kaarnamets (Frankie Animal), Hyrr Innokent Vainola (Ouu), Henri-Hannes Sell (Ziggy Wild) ja Villem Sarapuu (The Boondocks).

Elu24 loosib välja kaks komplekti tasuta pileteid kahele inimesele. Kui soovid võita pileteid laupäevasele Noortebändi finaalkontserdile, saada e-mail aadressile toimetus@elu24.ee märksõnaga «Noortebänd» ning kirjuta, kes peaks sinu arvates võitma Noortebänd 2015 tiitli. Piletid Noortebändi finaali on müügis Piletilevis.

Elu24 on ka välja pannud auhinna ühele finaalis võistlevale bändile, milleks on 1-2-tunnine meediakoolitus.

Naudi laupäevast Noortebändi finaali otse koos Postimehe ja Elu24ga ning hoia oma lemmikule pöialt! Noortebänd 2015 finaalkontserdigala kohta leiate rohkem infot Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles