Tammeka raskes mängus vähemusse jätnud väravavaht: emotsioonid keesid üle

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli Kütt (oranži särgiga) kohtumises Viljandi vastu.
Karli Kütt (oranži särgiga) kohtumises Viljandi vastu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eilses jalgpalli meistriliiga mängus Tartu Tammeka ja Sillamäe Kalevi vahel pärast poolajavilet punase kaardi teeninud Tartu Tammeka väravavaht Karli Kütt tunnistas ebasündsate väljendite kasutamist, kuid lisas, et ei kasutanud neid äärekohtunik Maikel Miksoni suunas.

Pärast poolajavilet punase kaardi teeninud Tartu Tammeka väravavaht Karli Kütt tunnistas ebasündsate väljendite kasutamist, kuid lisas, et ei kasutanud neid äärekohtunik Maikel Miksoni suunas, vahendas Soccernet.ee.

«Ei mõelnud süüdistada kohtunikku ega kedagi teist, lihtsalt omaette sõimasin ja kasutasin ebasündsaid väljendeid. (Siim - toim.) Tenno rääkis seal midagi äärekohtunikuga ja kuna olin vahetus läheduses, siis Mikson (äärekohtunik Maikel Mikson - toim.) tõlgendas seda isiklikult,» selgitas Kütt.

«Vabandan fännide ees, tiimi ees, jätsin nad raskesse seisu, aga jalgpall on selline. Emotsioonid keesid üle,» lisas Tammeka puurilukk.

Tammeka kaotas kohtumise 1:4 ja jätkab liigatabeli eelviimasel kohal, hooaja lõpuni on kaks vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles