Pildid: glamuurne Šarapova vedas tõelist tennisekaunitaride paraadi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene rida (vasakult paremale): Lucie Safarova, Angelique Kerber, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Simona Halep, Maria Šarapova, Agnieszka Radwanska ja Flavia Pennetta;
tagumine rida (vasakult paremale): Abigail Spears, Raquel Kops-Jones, Bethanie Mattek-Sands, Chan Hao-chin, Chan Yung-jan, Sania Mirza, Martina Hingis, Kristina Mladenovic, Timea Babos, Caroline Garcia, Katarina Srebotnik, Andrea Hlavackova ja Lucie Hradecka.
Esimene rida (vasakult paremale): Lucie Safarova, Angelique Kerber, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Simona Halep, Maria Šarapova, Agnieszka Radwanska ja Flavia Pennetta; tagumine rida (vasakult paremale): Abigail Spears, Raquel Kops-Jones, Bethanie Mattek-Sands, Chan Hao-chin, Chan Yung-jan, Sania Mirza, Martina Hingis, Kristina Mladenovic, Timea Babos, Caroline Garcia, Katarina Srebotnik, Andrea Hlavackova ja Lucie Hradecka. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma tipud kogunesid enne Singapuris toimuvat WTA aastalõputurniiri ning osalesid alagruppide loosimises.

Aastalõputurniirile pääsevad kaheksa parimat tennisisti ning kuna naiste esinumber Serena Williams lõpetas hooaja varakult ja Singapuris ei võistle, kerkis tähelepanu keskmesse maailma edetabeli kolmas reket Maria Šarapova. Lisaks glamuursele üritusele loositi ka aastalõputurniiri alagrupid ning tugevasse punasesse gruppi sattus lisaks Šarapovale naiste teine number Simona Halep, Poola esindaja Agnieszka Radwanska (WTA 6.) ning itaallanna Flavia Pennetta (WTA 8.)

Teises ehk valges grupis mängivad hispaanlanna Garbine Muguruza (WTA 4.), edetabeli viies Petra Kvitova, seitsmendat kohta hoidev sakslanna Angelique Kerber ning üheksas reket Lucie Safarova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles