Jennifer Lawrence ja Bradley Cooper on kinolinal täiuslik paar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Eestiski linastunud filmist «Serena».
Kaader Eestiski linastunud filmist «Serena». Foto: SCANPIX

Üks viimase aja kuulsaim sageli koos kinolinale sattuv tandem on Jennifer Lawrence ja temast 15 aastat vanem Bradley Cooper. Nende viimane neljas ühistöö «Joy» jõuab Eesti kinodesse tuleva aasta jaanuaris. 

Hollywood on näinud mitmeid justkui teineteisele loodud filmipartnereid, nagu Julia Roberts ja Richard Gere või Meg Ryan ja Tom Hanks. Üks viimase aja kuulsaim sageli kinolinale koos sattuv tandem on aga Jennifer Lawrence ja temast 15 aastat vanem Bradley Cooper, kelle viimane neljas ühistöö «Joy» jõuab Eesti kinodesse tuleva aasta jaanuaris. Filmipaar on küll igasuguse soojema isikliku suhte välistanud, võrreldes oma läbisaamist vana abielupaari omaga, kes pidevalt nääklevad, aga romantikast kuuldagi ei taha. Siiski on näitlejate vaheline hea klapp silmaga nähtav ning neil on ka üllatavalt palju sarnaseid jooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles