Millist tüüpkäitumist heidavad alluvad ülemustele kõige rohkem ette?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemus ja alluv.
Ülemus ja alluv. Foto: http://casestudy.co.in/wp-content/uploads/2010/11/badboss.jpg

Uuringufirma Harris ja konsultatsiooniettevõtte Interact hiljutise uuringu järgi heidavad töötajad USAs oma ülemustele kõige rohkem ette vähest tunnustamist.

91 protsenti ligi tuhandest Interacti ja Harrise poolt küsitletud töötajatest väitsid, et nende ettevõttes on erinevate juhtimistasemete vahel selgeid kommunikatsiooniprobleeme.

63 protsenti küsitletutest leidsid, et nende ülemused ei tunnusta neid piisavalt, 57 protsenti tundsid, et neile pole antud töötegemiseks selgeid juhiseid, 52 protsenti heitsid ülemustele ette, et nad ei leia oma alluvate jaoks piisavalt aega ning 51 protsenti väitsid, et nende ülemused keelduvad üleüldse alluvatega suhtlemast.

Olulisemate uuringute käigus välja tulnud ülemusi puudutavate probleemide seas olid veel teiste ideede ja saavutuste enda nimele kirjutamine (47 protsenti), oma töötajate nimede mittetundmine (36 protsenti), konstruktiivse kriitika puudumine (39 protsenti) ning huvi puudumine töötajate kontorivälise elu vastu (23 protsenti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles