Aeg tulemusteks, et kingi asemel toodaks raha

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Levandi jagab kahevõistlejatele kingitusi.
Allar Levandi jagab kahevõistlejatele kingitusi. Foto: Liis Treimann

«Kogemuste korjamise aeg on läbi, nüüd on aeg teha tulemusi, et järgmine kord ei tuldaks enam kingi-, vaid rahakottidega,» sõnas kahevõistluse olümpiapronks Allar Levandi eilsel Eesti kahevõistluse koondise algavat hooaega tutvustaval üritusel, kus ta kinkis sportlastele oma firmalogoga suusamütsid ja kaelused. Levandi öeldud mõte langes viljakale pinnasele – seda kordasid hiljem ka oma plaanidest rääkinud sportlased.

Kui päev varem olid murdmaasuusatajad esinenud alaliidu aadressil valusate sõnavõttudega ja leidus neidki, kes teatasid rahanappusele viidates hooaja vahelejätmisest, siis kahevõistlejad vaatasid tulevikku märksa optimistlikumalt. Samas ei suple nemadki rahameres. Hooaja ettevalmistuseks valis iga mees oma tee ning võistlusreisidel tuleb korraliku kõhutäie saamiseks loota jätkuvalt treener Tambet Pikkori kalapüügioskustele.

Õigupoolest polegi Pikkor enam koondise peatreener, vaid MK-mänedžer, kes aitab sportlasi asjaajamisel ja kogu koondise asjade organiseerimisel. Treeneriks on ta vaid koondise pesamunale Kristjan Ilvesele. Kahel viimasel juunioride MMil pronksi võitnud 19-aastane Ilves on ka neljast koondislasest ainus, kes jäi koju treenima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles