Politsei kahtlustab Valgamaa Puka vallavanemat kuritegudes

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka vallavanem on taas Heikki Kadaja
Puka vallavanem on taas Heikki Kadaja Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo saatis Lõuna ringkonnaprokuratuuri kriminaalasja, milles on esitatud kahele Valgamaa Puka valla ametiisikule kahtlustus kuritegude toimepanemises, andis Valgamaalasele teada Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina.

«Puka vallavanemat kahtlustatakse omastamises, ametialases võltsimises ning võltsitud dokumentide kasutamises. Teisele Puka vallavalitsuse töötajale on esitatud kahtlustus ametialasele võltsimisele kaasaaitamises. Esitatud kahtlustuse kohaselt omastati valla rahalisi vahendeid ja kütust enda ning kolmanda isiku kasuks,» selgitas ta.

Kostina lisas, et nüüd tutvub prokurör kriminaalasja kohtueelse menetluse raames kogutud tõenditega ja otsustab edasise menetluse käigu.

Puka vallavanem Heikki Kadaja kinnitas Valgamaalasele, et pole esitatud süüdistusega tutvunud ega saa seda seetõttu ka kommenteerida.

Varem on Valgamaalane kirjutanud, et 18. märtsil külastasid Puka vallavalitsust politseiametnikud, viies kaasa dokumente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles