Jalgpalli otsepilt: Viljandi kaotas võõrsil Sillamäele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 35. voorus kohtusid täna viienda tabelikoha juba kindlustanud Sillamäe Kalev ja tabeli viimasel real püsimajäämise eest võitlev Viljandi Tulevik. Sillamäe võitis kohtumise 2:1.

Kohtumine Sillamäel Kalevi staadionil algas kell 14.00, ülekannet kommenteerisid Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Sillamäe Kalev – Viljandi Tulevik

Pühapäeval 1. novembril kell 14.00 Sillamäel Kalevi staadionil

Mullune hõbedameeskond Sillamäe jääb seekord medaliteta ning ilmselt ka neljanda kohata, sest vahe Infonetiga on kuus punkti. Kalevlastel on neljandaks tõusmiseks vaid üks võimalus – tuleks võita mõlemad allesjäänud kohtumised ning loota, et Infonet ei teeni enam punktigi.

Eelmises voorus alistas Sillamäe Tartus 4:1 sealse Tammeka, ent mäng oli pingelisem kui lõpptulemus näitab. Eriti raiskavalt tegutses tartlaste vastu ukrainlane Kõrõlo Silitš, kes sai siiski kaks tabamust kirja. Tammeka vastu puudus ka esiründaja Jaroslav Kvassov, kellel praeguseks kirjas 17 väravat. Sedapuhku ei saa aga kollaste kaartide tõttu kaasa mängida keskkaitsepaar Igor Tšeminava – Igor Dudarev.

Tulevik ei suutnud kaotusteseeriat lõpetada ka eelmise vooru ülitähtsas mängus Paidega, kellele vannuti koduplatsil alla 2:3. Vastaste kõik kolm väravat lõi seejuures Vjatšeslav Zahovaiko, neist kaks kodumeeskonna enda ränkadest eksimustest. Seega jätkavad mulgid ikka tabeli viimasel real ning ehkki Tammekast lahutab neid vaid üks punkt, on kahe viimase vooru vastased kõvast puust.

Nädala sees võõrustas Tulevik Evald Tipneri karikasarjas Nõmme Kaljut ning kaotas suurelt 0:5, kolm väravat lõi külaliste poolel Joel Lindpere. Tänavu on Sillamäe ja Viljandi olnud vastamisi kolmel korral ning Sillamäe on võitnud kõik kolm tasavägist mängu tulemustega 2:0, 2:1 ja viimati juuli lõpus samuti 2:1.

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Viimane kodumäng Tuleviku vastu ootab meid pühapäeval. Viljandi mängib alati kuni viimase vileni ja kerget mängu ei oota mitte keegi. Aga sõltumata sellest, peame keskenduma oma mängule ning viima selle mängu läbi kõrgel tasemel, et teenida võit ning saada endale kolm punkti juurde.»

Sillamäe poolkaitsja Deniss Tjapkin: «Viimaseks kodumänguks tahaks kutsuda väljakule võimalikult palju fänne, et tunda nende toetust. Viimased mängud on meie jaoks väga tähtsad ning meil on suur soov rõõmustada kodupublikut ja ennast väravate ning võiduga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles