Kodumaise Heraldi raskemuusika «Masin» veereb üle Lõuna-Eesti

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA hevibänd W.A.S.P andis kontserdi Rock Cafes, soojendusbänd Herald
USA hevibänd W.A.S.P andis kontserdi Rock Cafes, soojendusbänd Herald Foto: Erlend Štaub

Ansambel Herald asub oma uut albumit «Masin» tutvustama kontsertidega Lõuna-Eestis, millest esimene saab avapaugu 6. novembril Valga Rockiklubis. Kaasa löövad Ferrum Fidem ning Ulguränd.

Eesti heavy-metali punt Herald ilmutas selle aasta juulis oma kolmanda täispika albumi «Masin». Plaadi ilmumisel täitus Heraldil ka 15 teoaastat. Herald on albumit juba tutvustanud Tallinnas, kuid ülejäänud Eesti on seni jäänud vaeslapse ossa. Bänd on otsustanud selle vea parandada ning viib elava muusika albumiesitluskontsertidel kohale üle kogu Eesti. Esimesed kaks kontserti toimuvad juba eeloleval nädalavahetusel Valgas ning Tartus. 6. novembril Valgas ning 7. novembril Tartus toimuvate kontsertide erikülalisteks on heavy-gooti-rocki punt Ferrum Fidem Tallinnast ning ragnarok’n’roll bänd Ulguränd Tartust.

Foto: Erlend Štaub

6. novembri kontsert leiab aset Valga Rockiklubis, Aia 19. Uksed avatakse kell 20:00, pilet maksab esimene tund 3 eurot ja edaspidi 4 eurot.

7. novembri kontsert toimub klubis Rock N’ Roll Heaven, Tiigi 76A. Uksed avatakse kell 21, pilet maksab esimene tund 4 eurot ja edaspidi 6 eurot.

Foto: Viktor Burkivski

Herald on bänd, mis täidab Eesti muusikamaastikul tõelise, tõupuhta heavy-metali sektorit. Bändi kaasakiskuvad kontserdid, osav instrumendikäsitlus ning kaasa mõtlema innustav sõnum on edukalt köitnud nii nooremate kaelakangutajate kui ka vanemate heviveteranide tähelepanu.

2015. aastal ilmus bändil kolmas kauamängiv «Masin», samuti lasi bänd koostöös Tankeri pruulikojaga välja oma õlle «Masinaõli». Varem on samalt ansamblilt ilmunud täispikad albumid «Gaia» (2010) ning «Heavy Metal Wakes The Beast» (2005)

Rohkem informatsiooni leiab kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles