Sõiduauto ja veoki kokkupõrkes hukkus 25-aastane mees

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto ja veoki kokkupõrkes hukkus noor mees.
Sõiduauto ja veoki kokkupõrkes hukkus noor mees. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Täna lõuna ajal juhtus Lääne-Virumaal liiklusõnnetus, milles hukkus sõiduautot juhtinud 25-aastane mees.

Ida politseiprefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et esialgsetel andmetel põrkasid Tallinna-Narva maantee 105. kilomeetril Raudlepas kokku sõidu- ja veoauto. Sõiduauto juht hukkus sündmuskohal.

Esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Opel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud veoautoga. Õnnetuse hetkel viibisid mõlemad juhid autos üksinda. Veoautojuht õnnetuses viga ei saanud. 

Politsei teatel oli veoautojuht õnnetuse hetkel kaine ja kasutas nõuetekohaselt turvavarustust. Sõidukijuhi kainus selgub ekspertiisi käigus.

Ida prefektuuri operatiivjuhi Andres Jaggo sõnul pole veel teada, mis võis liiklusõnnetuse põhjustada. «Sellegipoolest rõhutame aga, et sõidukijuht peab valima sõidukiiruse vastavalt liiklusoludele ja mis vastab tema sõiduoskustele ja tee- ning ilmaoludele. Enne möödasõitu alustamist tuleb veenduda selle ohutuses, et vältida enda ja teiste inimeste ohtu seadmist,» sõnas ta.

Õnnetuse asjaolude selgitamiseks on alustati kriminaalmenetlust. Juhtunut uurivad Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud, uurimist juhib Viru ringkonnaprokuratuur. 

Politsei pressiesindaja teatas kella veerand viie ajal, et õnnetuspaigas on liiklus taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles