Norralannat peeti 20 päeva Kreetal seksiorjana

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Kreetal asuvale Chaniále.
Vaade Kreetal asuvale Chaniále. Foto: SCANPIX

Kreekale kuuluval Kreeta saarel rööviti 27-aastane norralanna, keda peeti 20 päeva seksiorjana ja kel õnnestus eelmisel laupäeval omal jõul põgeneda.

Naine rööviti puhkuse ajal ja ta viidi ühte majja Chaniá lähistel, kirjutab Norra ajaleht Verdens Gang.

Naine pääses vabaks ajal, kui majas polnud ühtegi tema seitsmest valvurist. Ta leidis võtme, pääses vabadusse ja võttis ühendust Ateenas asuva Norra saatkonnaga.

Saatkond teatas juhtunust politseisse ja varsti pärast seda peeti kinni 40-aastane rumeenlanna. Lisaks sellele kuulutas politsei tagaotsitavaks kuus meest.

«Ühe isik on meile teada. Tegemist on 35-aastase kreeklasega,» rääkis ajalehele Kreeta politsei uurija Anastacia Galangi.

Politseil pole andmeid, kuidas ja kus norralanna ja teda röövinud isikud kohtusid. Maja, kus naist kinni peeti, asub Kournasi külas, mis jääb 20 minuti autosõidu kaugusele Chaniást.

Galangi rääkis ajalehele, et naine oli kehvas seisundis ja ta pole juhtunust palju rääkinud. Norralanna teatas, et teda vägistati 3. novembril ja korduvalt ka enne seda.

«Vajame palju aega, et juhtunusse põhjalikult selgust tuua. Teame praegu väga vähe intsidendi asjaoludest ja detailidest ning sellega seotud inimestest,» jutustas Galangi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles