Tallinki laev pöördus reisija terviserikke tõttu sadamasse tagasi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Queen
Baltic Queen Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Õhtul Helsingist väljunud Tallinki reisilaev Baltic Queen pöördus vahetult pärast väljumist tagasi sadamasse, sest pardal olnud vanem naine vajas arstiabi.

Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne sõnul sai infolaud kohe pärast laeva väljumist teate, et reisija tunneb ennast halvasti. «Laeva meedik, kes läks appi, andis laeva juhtkonnale teada, et on vajadus maapealse meditsiinilise abi järgi,» ütles Lääne.

Laev oli selleks ajaks jõudnud sadama väravatest välja. «See oli umbes kümme minutit pärast väljumist, laev ei olnud jõudnud üldse kaugele ja seetõttu saadi ka kiiresti tagasi kaldale,» rääkis Lääne, kelle sõnul toimus kõik poole tunni vältel.

Reisija, vanem soome proua, anti kaldal kiirabile üle stabiilses seisundis. Seni hoolitses tema eest laeva meedik.

Laev väljus uuesti ligikaudu tund aega plaanipärasest hiljem ehk 18.30 asemel 19.30, kuid jõudis Tallinnasse täiesti õigeks ajaks ehk kella kümneks õhtul.

«Eks nad natuke tavapärasest kiiremini sõitsid, kuid kiirust ei ületatud, sest kaks ja pool tundi on täiesti piisav aeg, et Tallinna ja Helsingi vaheline vahemaa läbida,» ütles Lääne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles