Politsei ja vabatahtlikud otsivad reedel kadunuks jäänud noormeest

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infot kadunud Kristjani kohta oodatakse hädaabinumbril 112.
Infot kadunud Kristjani kohta oodatakse hädaabinumbril 112. Foto: Erakogu

Politsei on reede õhtul oma Rakkes asuvast kodust lahkunud Kristjani otsingutega aktiivselt tegelenud noormehe kadumise hetkest alates. Täna on otsingutesse kaasatud ka vabatahtlikud.

Hetkel on otsingud käimas Rakke vallas Kamariku karjääri ümbruses. Kristjani otsingutele on kaasatud kopter ja piirivalve paat, millega kontrollitakse karjääris olevaid järvesid. Samuti on otsingutele kaasatud Päästeameti lisaressurss, sealhulgas ATV, millega kontrollitakse maastikku.

Kristjani mobiiltelefon on välja lülitatud, seega pole õnnestunud positsioneerimise kaudu tuvastada tema arvatavat asukohta. Samuti pole laekunud ka vihjeid, mis viitaksid noormehe võimalikule asukohale.

Kui kellelgi on infot Kristjani asukoha kohta, siis palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Virumaa Teataja andmetel tegi noormees sotsiaalmeediasse viimatise sissekande laupäeva, 31. oktoobri varahommikul, selle sisuks oli: "Andke mulle andeks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles