Uus telekanal alustas hooaega

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus telekanal Kanal 1+ alustas.
Uus telekanal Kanal 1+ alustas. Foto: Panthermedia.

Suurbritannia tele-ettevõte Baltic Media Alliance Ltd telekanal Kanal 1+ alustas hooaega. Kanal on suunatud eestikeelsele auditooriumile meelelahutuse eesmärgil ja nähtav kõigi Eesti suuremate kaabel-levi võrkude põhipakettides.

«Oma uue telekanali vahendusel tahame ka eesti vaatajale seda rikkalikku programmi koju kätte tuua,» sõnas Suurbritannia tele-ettevõte Baltic Media Alliance Ltd. direktor Margus Merima.

Merima sõnul on saatevõrk ehk kava tänaseks paigas. «Esialgu on saadete põhiosa pärit PBK kanali programmist, edaspidi saadete valik kindlasti laieneb,» täiendas Merima.

«Ajaliselt näidatakse tööpäeva lõpul 3-4 erinevat jutusaadet, siis järgneb seriaal või mängufilm,» ütles BMA Estonia OÜ direktor Irina Kozõrenko. «Nädalalõppudel näitame kõige populaarsemaid seriaale ja saatesarju –  paroodiashow «Täpipealt» vene versiooni, mille analoogiks on «Su nägu kõlab tuttavalt», intellektuaalset mälumängu «Kes?Kus?Millal?» ja mitmeid teisi saateid,» lisas Kozõrenko.

Lähiajal on kavasse oodata ka ülipopulaarse «Nuuskija»-seriaali 2. hooaega, kus peaosas mängib Tallinnast pärit näitleja Kirill Käro.  

Alanud nädala programmist võib leida sellised meelelahutussaated nagu «Imede põld», «Izmailovo park» ja «Humoriana», muusikafestival «KVN-i hääled», muusika-show «Rahvuslik pärand».

«Kanal 1+» programmis astuvad meelelahutussaadete juhtidena üles tuntud vene teletähed Ivan Urgant, Andrei Malahov, Julia Menšova, Dmitri Krõlov ja paljud teised. 

Uue telekanali programmi põhiosa moodustavad filmid, seriaalid, telemängud, erinevad meelelahutussaated, reality-showd, elustiilisaated, lasteprogrammid jne. Programm koosneb Venemaa, Ukraina, Lääne-Euroopa ja USA programmitootjate toodangust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles