Millistes USA linnades on kõige lihtsam rikkaks saada?

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öine Houston.
Öine Houston. Foto: Wikipedia.org

Paljud ameeriklased (aga ka eestlased ja teiste riikide elanikud), kes soovivad rikkaks saada, mõtlevad esmajoones New Yorgi või San Francisco peale. Kuid värske uuring näitab, et kumbki linn pole selleks parim, vahendab Fortune.

Veebisait Bankrate.com arvestas välja, et parim linn raha säästmiseks ning vara kasvatamiseks on USA naftapealinn Houston. New York on selles suhtes paremuselt viies linn, ning tehnoloogiapealinn San Franciscot pole isegi esikümne hulgas.

«Kui me räägime vara kogumisest, ei räägi me järgmiseks Warren Buffettiks või Mark Zukerbergiks saamisest,» ütles ajakirjale Bankrate pangandusanalüütik Claes Bell. «Me räägime tavainimese võimalustest osta maja, panna kõrvale laste hariduse jaoks raha või säästa pensioniks,» lisas ta.

«Linnad nagu New York või San Francisco võite saada kuuekohalise numbriga palka, aga seal te kulutate niipalju ära ka,» selgitas analüütik.

Kõige parem on vara koguda järgmistes USA linnades:

1. Houston

2. Washington D.C.

3. Cleveland

4. Detroit

5. New York

6. Dallas-Fort Worth

7. Baltimore

8. Miami

9. Minneapolis-St. Paul

10. Chicago

11. Boston

12. Seattle

13. San Francisco

14. Atlanta

15. Philadelphia

16. Los Angeles

17. Phoenix

18. San Diego

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles