Loengut andma pidanud Priimägi sõimas direktorit

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Mina ei tee põhimõtteliselt ühte tööd mitu korda, ja seda, mis pole minu töö, ei tee ma üldse,“ kinnitab filosoofiadoktor Linnar Priimägi, kes valmistab iga oma loengu ja esinemise ette uuesti.
“Mina ei tee põhimõtteliselt ühte tööd mitu korda, ja seda, mis pole minu töö, ei tee ma üldse,“ kinnitab filosoofiadoktor Linnar Priimägi, kes valmistab iga oma loengu ja esinemise ette uuesti. Foto: parnupostimees.ee

Tallinnas Kadrioru saksa gümnaasiumis tekkis eile hommikul kogemata olukord, kus külalislektor Linnar Priimägi ei pääsenud ettenähtud tunni eel aulasse sisse ning avaldas seejärel sotsiaalmeedias kooli direktori aadressil ropu sõimukirja. Kool nõuab Linnar Priimäelt avalikku vabandust.

«Aulat ette valmistama läinud tehniku järel sulgus uks automaatselt ning koputused ei olnud talle kuuldavad. Nii aula kui õpilased olid valmis kell kaheksa algavaks tunniks, ent külalislektor lahkus majast enne tunni algust. Õpilastel ära jäänud loeng asendati saksa keele tunniga,» selgitas kooli direktor Imbi Viisma, millest konflikt külalislektoriga alguse sai.

Viisma sõnul jõudis info juhtunust temani Linnar Priimäe Facebooki lehe kaudu, kus viimane teda juhtunu pärast sõimuga üle kallas. Külalislektor kooli kontaktisikuga ise ühendust ei võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles