Vandaalid peksid Viimsis mitu autot puruks ja panid ühe põlema

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabneemes lõhutud Ford Transit
Haabneemes lõhutud Ford Transit Foto: Lugejafoto

Täna öösel tegutsesid Viimsis vandaalid, kes lõhkusid nelja autot ja panid ühe põlema.

 Viimsis pandi  põlema üks hõbedane Mercedes-Benz ning lõhuti veel vähemalt nelja auto aknad.

Autod lõhuti Kaluri teel või selle vahetus läheduses. Samas kandis on väidetavalt toimunud täna öösel ka üks vargus, kus ühel maasturil varastati veljed.

«Minu auto lõhutud akendest teatas G4S patrull, kes sealkandis liikus. Kuna olen sügava unega, siis ma öösel kõnet ei kuulnud. Sain alles hommikul teada,» ütles Kaluri teel lõhutud Ford Transiti omanik Harri. «Olen kuulnud, et politsei oli kuskilt leidnud vere jälgi.»

«Möödunud öö jooksul on politseile tõepoolest laekunud vähemalt kolm teadet selle kohta, et Viimsis on lõhutud erinevate sõiduautode aknaid ning peegleid. Patrull käis sündmuskohal ning politseiametnikud on vestelnud kannatanutega, et selgitada välja juhtunu täpsed asjaolud. Juhtunu osas on alustatud menetlus karistusseadustiku asja rikkumise ja hävitamise paragrahvi alusel. Vandaalitsemisega tekitatud kahjusumma on selgitamisel,» sõnas Viimsi valla piirkonnapolitseinik Eret Elen Viidakas.

«Lisaks sellele tuli teade, et möödunud ööl on samuti Viimsi vallas varastatud ühelt sõiduautolt valuveljed talverehvidega, sõiduki kõrval pargitud teine auto oli põlema süttinud. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel, sealhulgas ka see, kas nimetatud sündmus võis olla seotud vandalismi juhtumitega. Selle juhtunu osas on alustatud menetlus varguse paragrahvi alusel,» ütles Viidakas.

Vandaalid tegutsesid teadaolevalt kella ühest kolmeni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles