SUUSAD VS SIPUKAD

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebikõht rahvusvärvides dressi all.
Beebikõht rahvusvärvides dressi all. Foto: SCANPIX

Kuldne Marit, suusamaailma kuninganna, raudne leedi. Need on vaid mõned hüüdnimed, millega Norra suusaässa Marit Bjørgenit hellitavalt kutsutakse. Eks nende panekul mängivad suurimat rolli kümme olümpiamedalit, 14 MMi võitu ja läbi aegade edukaima naissuusataja tiitel, aga paljude südamesse on ta pugenud ka sitkuse ja huumoriga.

Eestlaste mällu on esimest last ootav Bjørgen ilmselt sööbinud ennekõike kärtspunase suusakostüümiga finišijoonel, käsi võidujoovastusest üleval nagu New Yorgi Vabadussambal, näol firmamärgiks saanud hambapastareklaamist pärit naeratus ning taustaks kõlamas Lembitu Kuuse kommentaarid. Norra meediast võib aga leida terve hulga pilte ka teistsugusest Maritist, näiteks naiselikes õhtukleitides, koduses kampsunis või hoopis kohalikke meresaadusi propageerimas.

Suurimat kõmu on tekitanud muidugi õlgu paljastavate kleitidega fotod, kuna neil püüavad paratamatult pilku ennekõike naise biitsepsid, mis passiksid pigem mõne kulturisti keha külge. Seega pole üllatav, et veel rohkem tiirleb fotosid sellest, kuidas Bjørgen oma muskleid pumpab. Üsna hiljuti tekitas Marit ühe sellise pildiga ka omamoodi tormi veeklaasis, kui tegi seitsmendat kuud rasedana trennisaalis kõhulihaste harjutusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles