Viljandi koolijuhi hüpe pea ees tundmatusse

, Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilane, Kiviõli 1. keskkooli vilistlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal pidas Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk koolijuhi ametit Ida-Virumaal. Kiviõli 1. keskkooli esimene klass hoidis oma uut direktorit väga.
Eelmisel nädalal pidas Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk koolijuhi ametit Ida-Virumaal. Kiviõli 1. keskkooli esimene klass hoidis oma uut direktorit väga. Foto: Erakogu

«Usume mõlemad, et õppimine, pealegi veel huvitav õppimine, ei ole pelgalt õpilaste privileeg. Seetõttu teeme teoks oma direktorite vahetuse plaani ja astume neljaks päevaks teineteise kingadesse.»

Just nende sõnadega kutsusid Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk ja Kiviõli 1. keskkooli direktor Heidi Uustalu eelmise nädala alguses kõiki jälgima Eestis esmakordset sündmust – direktorite vahetusnädalat.

Viljandi koolijuhil polnud Kiviõli linnaga mitte mingisugust kokkupuudet olnud ja see tähendas talle hüpet pea ees tundmatusse. Kiviõli koolijuht oli varem paaril korral Viljandi koolis külas käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles