Traagilise liiklusõnnetuse põhjustanud mees vahistati

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Narva–Narva-Jõesuu–Hiiemetsa teel
Avarii Narva–Narva-Jõesuu–Hiiemetsa teel Foto: PPA

Täna võeti kohtu loal vahi alla möödunud nädalal raske liiklusõnnetuse põhjustanud 36-aastane Anton, kelle süül kaotas avariis elu 60-aastane mees.

5. novembril kella 18.20 paiku juhtus Narva-Narva-Jõesuu-Hiiemetsa teel raske liiklusõnnetus, milles hukkus meesterahvas. Esialgsetel andmetel sai sõiduteel istunud meesterahvas löögi Narva-Jõesuu poolt Narva suunas liikunud sõiduautolt. Kannatanu, kelleks osutus 60-aastane mees, hukkus kohapeal. Sõiduautojuht aga lahkus sündmuskohalt.

Üleeile tuli liiklusõnnetuse põhjustanud mees ise politseisse, kus ta kahtlustatavana üle kuulati. Kahtlustatav, 36-aastane Anton, on varem korduvalt nii kriminaalkorras kui ka väärtegude toimepanemise eest karistatud. Lisaks on meest karistatud ka joobeseisundis sõiduki juhtimise eest.

Kuna kahtlustatav põgenes sündmuskohalt, ei andnud kannatanule sündmuskohal abi ning varjas end neli päeva politsei eest, otsustas prokuratuur taotleda mehe vahistamist. Täna võetigi Anton Viru maakohtu loal vahi alla.

Narva politseijaoskonna juht Sergei Andrejev rõhutas, et sõidukijuht peab vastutama oma tegude eest. «Olenemata kõikidest asjaoludest, suhtub politsei resoluutselt ka sellistesse juhtumitesse, kus sõidukijuhid lahkuvad liiklusõnnetuse sündmuskohalt. Kuigi ehmatus võib mõjutada tegema valesid otsuseid, siis ei vabanda see autojuhi lahkumist ja enda varjamist,» sõnas ta.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi Ida prefektuur ning menetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles