Politsei otsib Viljandis toimunud röövi tunnistajaid

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Valgamaalane/Scanpix

Viljandis rööviti täna hommikul rahaautomaati sissemakset tegema läinud mehelt sularaha. Politsei otsib selle röövi pealtnägijaid.

Lõuna prefektuur teatas, et kuritegu pandi toime hommikupoole, röövi ohvriks langenud mehe enda sõnul võis see juhtuda kella 9 paiku. Eakam mees oli lähenemas sularahaautomaadile, et teha sissemakse, kui selja tagant lähenesid kaks meest.

Esialgsetel andmetel haaras neist üks mehelt sularaha ning teine lõi talle käega näo piirkonda. Esialgsetel andmetel oli üks meestest tumedates riietes, kandis prille ja võis olla kiilas. Juhtunu uurimiseks alustas Viljandi politsei kriminaalmenetlust, menetlust juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Kõigil, kes juhtusid täna hommikul Turu tn 16 maja ja sealse pangaautomaadi juures nägema kirjeldatud röövi, kahtlasi isikuid või muud, mis aitaks kuriteo toimepanijad kindlaks teha, palutakse sellest teada anda Viljandi juhtivuurijale Kaarle Kumerile telefonil 4338947, meili-aadressil kaarle.kumer@politsei.ee või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles