Ilumaagia: Noorendavad kapslid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida sisaldavad need kosmilisi veepiisku meenutavad imekapslid, mille peale kõhklemata kõik kasutajad pöidlad püsti ajavad? Guugeldades aga annab internet vastuseks pigem viited auto ilukilpidele... Elustiili iluautor Helen Külaots avas selle saladuste laeka ja juhatab kätte imed, mis võivad nüüdsest sinugi argipäevas aset leida.

Suure kontsentratsiooniga ilukapsel näo- ja kaelanaha hooldamiseks on tegelikult tavalise seerumtoote introvertsem sugulane. Kinnine, lausa hermeetiline iseloom tuleb siinkohal selgelt kasuks – koostisained püsivad niiviisi kauem aktiivsed. Kapslike sisaldab täpselt üheks hoolitsuseks sobiva koguse ja näiteks reisile minnes ei trügi see tagasihoidlik isend täie väega kohvrisse, vaid võimaldab võtta kaasa puhkusepäevade arvuga võrdse koguse kapsleid. Ideaalne minimalism!

Vastavalt sisule on võlukapslid mõeldud kas näonaha niisutamiseks, toitmiseks, parandamiseks, kortsudega võitlemiseks või siis lihtsalt korraliku energiasööstu andmiseks. Efekti märkamiseks aga fantaasiat vaja ei ole – silmaga nähtavad tulemused võtavad isegi skeptikutel suu lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles