Tallinnas toimunud võitlusspordiüritust jälgis 82 miljonit inimest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings Tallinnas.
King of Kings Tallinnas. Foto: Erlend Štaub

Võitluskunstisarja King of Kings president Donatas Simanaitis andis enne laupäeval Vilniuses toimunud Grand Prix` etappi intervjuu, milles tunnistas, et kodus on seda võistlust kõige raskem korraldada. Samas meenutas ta hea sõnaga ka Tallinnas toimunud etappi, mida jälgis Eurospordi vahendusel 82 miljonit inimest.

Tallinna Grand Prix` etapi kohta ütleb Simanaitis, et tegu oli väga õnnestunud ja suure projektiga, korraldajad olid tasemel ja kõik oli pisiasjadeni läbi mõeldud. Eurosport Live kaudu jälgis matše 82 miljonit inimest. Sarja president usub, et järgmine Tallinna üritus 2016. aastal lööb rekordeid ja King of Kings saab olema võitluskunstide maastikul sama, mis F1 on mootorispordis.

Simanaitis ütleb, et kui varem olid tal võitlustes omad lemmikud, siis nüüd leiab ta, et iga mees, kes võitleb King of Kings võistlusel, on favoriit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles