Virumaal möödus nädalavahetus vägivalla tähe all

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald naisterahva kallal. Pilt on illustreeriv
Vägivald naisterahva kallal. Pilt on illustreeriv Foto: Corbis / Scanpix

Politsei registreeris möödunud nädalavahetusel Virumaal kuus kehalise väärkohtlemise, kaks vägivalla ja ühe röövkallaletungi juhtumi.

Kehaline väärkohtlemine

Möödunud reedel, 13. novembril teatati politseile, et Rakveres Laada tänaval asuvas kaupluses tungiti kallale 63-aastasele naisele. Samuti said korrakaitsjad samal päeval teate, et Sillamäel Gagarini tänaval tekkinud peretüli käigus tungiti kallale 43-aastasele naisele, millele järgnevalt pidas politsei kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

Laupäeval said korrakaitsjad kaks teadet kehalise väärkohtlemise kohta Narvas. Ühel puhul rünnati Kangelaste tänaval 42-aastast naist ja 35-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe. Teisel juhul tungiti Rakvere tänaval kallale 23-aastasele mehele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

Pühapäeval teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval asuvas baaris tungiti kallale 30-aastasele mehele. Samal päeval rünnati ka Rakvere vallas Tõrremäe külas Sireli teel 19-aastast naist. Viimase vahejuhtumi puhul on politseile võimalik ründaja teada.

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes

Laupäeval tungis Narvas Kangelaste tänaval 36-aastane mees kinnipidamise ajal kallale 39-aastasele politseinikule. Politseiametnik tõsiseid vigastusi ei saanud. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Sarnane intsident juhtus järgmisel päeval, kui Toila vallas Pühajõe külas löödi ametikohustusi täitnud 29-aastast politseiametnikku. Politseiametnik tõsiseid vigastusi ei saanud. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 19-aastase mehe.

Röövimine

Politseile teatati reedel, et Kohtla-Järvel Ravi tänaval rünnati 25-aastast meest ja varastati mobiiltelefon, sigaretid ja sularaha. Kahju on 205 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles