Kuressaarlased protestivad tennisehalli asukoha vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: Sille Annuk.

Tuule tänava nelja kinnistu omanikud, kelle hulka kuulub ka Torgu vallavolikogu esimees Mihkel Undrest, protestivad Kuressaare staadioni lähedale erakapitalil rajatava uue tennisehalli vastu, kuna see rikkuvat oma planeeritavas asukohas rahulikku ja looduslikku keskkonda ning olevat miljööd arvestades sobimatu.

Väike-Roomassaare poolsaare detailplaneeringu lahendus ja keskkonnamõjude strateegilise hindamise aruanne ei arvesta Tuule 1, 1a, 1b ja 3 kinnistu omanike esindaja Mihkel Tuusi väitel piisavalt Tuule ning Kivi tänava elanike huve ning rikub nende õigusi, sest ehitus tähendas, et elanikud jääksid kahe parkla vahele, kirjutas Meie Maa.

Lisaks olevat tennisehalli asukoht paikkonna miljööd arvestades sobimatu, kuna madalate elamute piirkonda püstitataks välimuselt tööstushoonele sarnanev ehitis.

Tuus viitab kirjas staadioni lähedal asuva Staadioni 1a kinnistule, mis oleks tennisehalli asukohana oluliselt sobivam ja Staadioni 1a kinnistu omanikul Raimo Kägul ei olnud midagi selle vastu, kui tennisehall tema krundile tuleks, sest ta on seda algusest saadik rääkinud, kuid keegi pole teda kuulanud.

Kuressaare linnaarhitekti Hannes Koppeli sõnul on linnapoolne vastus Tuule tänava kinnistuomanike vastuväitele koostamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles