Priit Pius ja Liis Lass «Mustast alpinistist»: ennast ekraanil on raske vaadata

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Piusi ja Liis Lassi seovad lisaks «Mustale alpinistile» ka ühised koolid ning igapäevatöö linnateatris.
Priit Piusi ja Liis Lassi seovad lisaks «Mustale alpinistile» ka ühised koolid ning igapäevatöö linnateatris. Foto: Eero Vabamägi

Peatselt kinodesse jõudvas õudussugemetega mängufilmis «Must alpinist» vastandlikke tegelasi kehastavad Tallinna Linnateatri näitlejad Priit Pius ja Liis Lass vahendavad kogemusi kohati üsna ekstreemseks kujunenud filmivõtetelt Burjaatias ja Põhja-Itaalias.

Juba nädala pärast linastub kinodes uus Eesti mängufilm «Must alpinist», mida tegijad nimetavad õudussugemetega thrilleriks, aga mida võib ilmselt vabalt ka psühholoogiliseks õudusfilmiks nimetada.

Urmas Eero Liivi esimeses mängufilmis kaasa löönud ja vastandlikke karaktereid kehastanud Tallinna Linnateatri noortel näitlejatel Priit Piusil ja Liis Lassil on, mida võttepäevadest Burjaatias ja Põhja-Itaalias meenutada. Meenutamist väärivad muuhulgas ka Burjaatia külasööklas pakutud toidud ning seegi, kuidas Priit äärepealt kiirevoolulise mägijõe jää alla oleks vajunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles