Kolmest Eesti reisikorraldajast kaks jätkavad reise Hurghadasse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurghada.
Hurghada. Foto: AFP / Scanpix

Kolmest Eesti ettevõttest, mis korraldavad reise Egiptusesse, kaks jätkavad reiside pakkumist Hurghada kuurorti.

Ajal, kui Vene reisilennuki allakukkumise järel karmistunud ohuhinnangute tõttu on kõik kolm Eesti reisikorraldajat peatanud oma reisid Sharm el-Sheikhi, on sama otsuse Egiptuse Hurghada kuurorti osas teinud ainult GoAdventure.

«Seoses välisministeeriumi poolt avaldatud ohuhoiatusega ja soovitusega vältida võimalusel reisimist Egiptusse ning meie andmetel Egiptuse ametivõimude suutmatusega tagada ohutus oma lennujaamades peatab reisikorraldaja GoAdventure kõik lennureisid Sharm-el-Sheikhi ja Hurghada lennujaamadesse kuni olukorra muutumiseni,» öeldakse GoAdventure kodulehel avaldatud selgituses.

Reisikorraldajad TEZ Tour ja Novatours on otsustanud reise Hurghadasse siiski jätkata ning mõlemad firmad pakuvad ka Sharm el-Sheikhi ostetud reiside vahetamist Hurghada reiside või mõne muu oma pakutava sihtpunkti vastu.

GoAdventure jättis aga ära 17. novembriks planeeritud reisi Hurghadasse kuni olukorra paranemiseni. «Lähtudes reisijate ohutuse tagamisest võtab GoAdventure vastu otsuse 21. ja 22. novembriks planeeritud Egiptuse reiside kohta 19. novembril,» teatas firma oma kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles