Politsei eest põgenenud noortekamp lõpetas sõidu sõnnikuhunnikus

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus ja juhiloata nooruk sõitis politsei eest ära sõnnikuhunnikusse.
Purjus ja juhiloata nooruk sõitis politsei eest ära sõnnikuhunnikusse. Foto: Politsei ja piirivalveamet.

Ööl vastu tänast andis politseipatrull Lääne-Virumaal Pajusti alevikus peatumismärguande sõiduautole Renault, mida autojuht eiras. Kihutamine lõppes noorele juhile sõnnikuhunnikus.

Täna öösel kella 00.20 paiku sai politsei teate, et  Vinni vallas Pajusti alevikus liigub autoga kamp noorukeid ja sõiduauto juht võib olla alkoholijoobes. Sõidukit kontrollima läinud patrulli peatumismärguandele juht ei reageerinud. Ligi pool tundi kestnud sõit lõppes Vinnis, kus Renault sõitis aiamaal olevasse sõnnikuhunnikusse, teatas politsei.

Põgenedes riivas Renault’ juht kahte politseisõidukit.

Sõiduauto roolis oli 22-aastane alkoholijoobes mees, kellel ei olnud juhtimisõigust. Lisaks oli autos kaks alaealist poissi, kes olid samuti alkoholi tarvitanud ja 18-aastane naine, kes oli kaine.

«Kuigi seekord ei põhjustanud noore autojuhi mõtlematu käitumine traagilisi tagajärgi, oli tema tegu siiski kaasliiklejatele ohtlik. Alkoholijoobes rooli istumine on lubamatu. Sellega seab inimene ohtu nii iseenda kui ka kaasliiklejate elud. Politsei eest ära sõitmine muudab olukorra veelgi tõsisemaks – lisaks õnnetuse riskile on ka teo õiguslik tagajärg raskem,» sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Kalle Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles