Viimased elanikud lahkuvad Kopli liinidelt

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli liinide elanik Aleksander Veskilt on aastaid linnaosavalitsusega suhelnud, et saada endale uus elamispind. Eile jõuti tulemuseni ja anti talle üürikorter Erika tänaval.
Kopli liinide elanik Aleksander Veskilt on aastaid linnaosavalitsusega suhelnud, et saada endale uus elamispind. Eile jõuti tulemuseni ja anti talle üürikorter Erika tänaval. Foto: Sander Ilvest

Eile andis Põhja-Tallinna valitsus Kopli liinide kahele viimasele asukale üle Erika tänaval asuvate üürikorterite võtmed, nood võtsid omakorda tagasi kohtusse esitatud avaldused.

«Inimestele anti just äsja korterivõtmed kätte, nad on tänulikud ja väga rahul,» rääkis Kopli liinide viimaste elanike Aleksander Veskilti ja Marit Preti juriidiline esindaja Diana Rints õigusbüroost Nordeum.

Veskiltile anti Erika tänaval asuv 35-ruutmeetrine üürikorter, mille saamiseks ta oli juba ammu avalduse kirjutanud. «Tegemist on remonditud väikese korteriga, millel on eraldi kööginurk, kus on ka pliit ja külmkapp. Aleksander on sellega väga rahul,» rääkis Rints.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles