Näitlejad laulavad Maarja küla toetuseks

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Lunge.
Toomas Lunge. Foto: Lauri Kulpsoo.

Eeloleval pühapäeval Tartus ja järgmisel pühapäeval Tallinnas astub kuulajate ette poolsada näitlejat. Nad laulavad intellektipuudega noorte kodu Maarja küla toetuseks.


Näitlejad on sellisel moel heategevuses osalenud varem kaheksa korda. Ka üheksandal korral on kavas 1970. ja 1980. aastate kuumi tipplaule.

Nii Tallinna kui ka Tartu kontserdile on kontserdisarja korraldaja Jaanus Kuke teada  veel vaid mõnikümmend vaba kohta, nii et noori maarjalasi piletiostmisega toetada soovijad peavad kiirustama.

Tuntud nimed

Lisaks piletitulule lähevad toetuseks ka esinejate honorarid. Neljandat aastat järjest aitab suurtoetajana kontserte korraldada Olympic Casino. See ettevõte on viimastel aastatel Maarja küla ettevõtmistele õla alla pannud enam kui miljoni krooniga.

Seekord laulavad teiste  hulgas Peeter Volkonski, Katrin Pärn, Malle Pärn, Tanel Jonas, Sandra Uusberg, Maria Soomets, Hannes Kaljujärv, Alo Kurvits, Aleksander Ivaškevitš, Jüri Aarma, Laura Peterson, Riho Kütsar, Maarius Pärn, Britta Vahur, Märt Avandi ja Merle Jääger.

Toomas Lunge bänd

Esinejaid saadab Toomas Lunge bänd, kuhu kuuluvad ka Indrek Kalda, Alari Piispea, Margus Tammemägi, Tanel Aavakivi, Meelis Unt, Jorma Puusaag ja Tiit Kevad.

Üheksanda «Kuula, palun!» heategevuskontserdi piletite hinnad on 200–500 krooni.
Maarja küla on intellektipuudega noortele mõeldud küla Kiidjärve ja Taevaskoja vahel Põlvamaal. Praegu on see koduks 32 noorele vanuses 18–30 eluaastat.

Kaks kontserti

• Maarja küla toetuskontserdid «Kuula, palun!» on 14. novembril Vanemuise teatri suures majas ja 21. novembril Tallinnas Vene Teatris.

• Kontserdid algavad tänavu märksa varem kui eelmistel aastatel – kell 16.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles