Video: kohv otse autosse

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerikalik komme osta hamburgereid drive-in kioskist on Eestiski laialt levinud. Tegelikult saab Maarjamaal lisaks friikartulitele ja kotletisaiale autost väljumata osta ka kohvi.

Pool Eesti drive-in kohvikioskitest asub Tallinnas Mustamäel. Ühe tavalise kiirsöögikoha kohta on kohvimenüü rikkalik, traditsioonilistele caffee lattele ja cappuccinole lisaks saab tellida nii caffeee mochat, caffe macchiatot kui ka kakaokohvi. Tellimuse vastu võtnud teenindaja on kiire ja konkreetne – liiklusskeemi vastu patustanud juhilt  võetakse tellimus vastu ja palutakse leti juurde tagasi tulla reegleid järgides.

Kohv valmis kiiresti ning  üllatuseks selgus, et maksta saab ka kaardiga. Silma järgi hinnates võib kaardimakseterminali juhtme pikkust mõõta meetritega, aga paduvihmas oli mõnus PIN-koodi autos sisestada. Nii late kui cappuccino maitsesid ühe drive-in koha kohta üllatavalt hästi, aga eks barista tehtud jook ole masina omast alati parem.

Sellist siidjat piimavahtu ja kauneid kujundeid nagu trendikates kohvikutes tehakse küll polnud, aga kes see sõidu pealt kohvi ostes ikka kaane alla piilub. Igatahes suudab Cupppsi drive-in pakkuda  pealinna topsikohvi müüjatel tugevat konkurentsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles