Uusi filme Rakvere kinodes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Novembrikuu viimasel nädalal linastub linna kinodes veel mitmeid uusi, huvitavaid filme. Kinos “Lembitu” näeme nädala algul A. Puškini hästi tuntud jutustuse järgi lavastatud värvilist laiekraanfilmi “Tuisk”.

Alates 25. novembrist näeme samas kinos kaheseerialist laiekraanfilmi “Kauge tähe valgus”, mis on loodud A. Tšakovski sellenimelise romaani järgi. Sellesse suurde panoraami mahub ajavahemik 1941. aastast tänapäevani. Zavjalov rändab oma armastatu otsingul mööda maad. Omapärane “sentimentaalne” teekond vääris režissöör Ivan Põrejevi arvates linaletoomist. Peaosades esinevad Nikolai Aleksejev ja Lionella Skirda.

Kinos “Säde” linastub 24. ja 25. novembril rumeenia kinokomöödia “Naeratus südasuvel”. Filmi sündmustik toimub Rumeenia külas kollektiviseerimise viimasel perioodil. Filmi kangelane Fenice, kes otsib kerget elu ja teenistust, jõuab pärast pikki rännakuid uuesti kodukülla. Alles pärast suuri vintsutusi ja ebameeldivusi leiab ta oma koha kooperatiivis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles