Hooldustööd toovad muutusi Heltermaa-Rohuküla sõidugraafikusse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula Heltermaa sadamas.
Parvlaev Regula Heltermaa sadamas. Foto: Mihkel Maripuu

Enne kui mandri ja Hiiumaa vaheline parvlaevaliin läheb üle talvisele sõidugraafikule, teostatakse 25. novembrist 4. detsembrini St. Ola ja seejärel Regula korralisi hooldustöid.

St. Ola  hooldustööd toimuvad 25. ja 26. novembril Rohukülas. Sel ajal teostab reise parvlaev Regula ning täiendavad ülesõite teeb Harilaid.

30. novembrist 4. detsembrini läbib PL Regula korralise dokihoolduse Tallinnas ja siis teenindavad liini parvlaev St. Ola ning abilaevana Harilaid.

Hooldustööde perioodil on Heltermaa-Rohuküla vaheline parvlaevagraafik hommikuti küll tavapärasest tihedam, kuid samas tasub plaanide tegemisel kindlasti lähtuda laevade erinevast mahutavusest.

Harilaid väljub Rohukülast kell 6:30, kuid sellele reisile üldjärjekorrast sõidukeid peale ei võeta, kuna üle veetakse posti ja toidukauba veokid.

Tihendatud tavagraafiku kohaselt väljub järgmine reis, mida teostab suurem parvlaev Rohukülast kell 8:30 ning kell 10 sõidab üle Harilaid, mis mahutab taas vähem üldjärjekorra sõidukeid.

Hommikune graafik eeltoodud päevadel:

Heltermaalt - 6:30 Regula, 8:30 Harilaid, 10:00 Regula, 11:30 Harilaid; Rohukülast – 6:30 Harilaid, 8:30 Regula, 10:00 Harilaid.

Neljapäeviti, 26.11 ja 3.12 toimuvad lisaks veel PL Harilaid reisid Rohukülast 14:30, 17:30 ja Heltermaalt 16:00 ning 19:00.

Vajadusel teeb Harilaid neil päevadel ka täiendavaid lisareise.

Täpsem info sõidugraafikute kohta on leitav Väinamere liinide koduleheküljelt ning nutirakendusest Tuulelaevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles