Levkoi kaotusest Horvaatiale: kolmanda veerandaja võiks ära kustutada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Horvaatia
Eesti - Horvaatia Foto: Tairo Lutter

Naiste korvpallikoondis kaotas täna 2017. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarjas Horvaatiale 55:67. Seejuures võitsid eestlannad esimese, teise ja neljanda veerandaja, kaotasid aga kolmanda suurelt.

Avaveerand võideti 19:15 ning poolajaks juhiti 35:27. Teise poolaja alguses mängis aga Horvaatia kaitses hoopis agressiivsemalt ning läks omakorda 38:37 juhtima. Edasi kulges kohtumine eelmisel EM-finaalturniiril 12. koha saanud Horvaatia taktikepi all ja kolmanda veerandaja lõpuks juhtisid külalised 56:42. Kolmandal veerandajal viskasid eestlannad 7, vastased 29 punkti.

«Kolmanda veerandaja võiks ära kustutada. Kes tuleb riietusruumist rahuloluga, kes hambaid välgutades. See on igivana asi, et teise poolaja viie minutiga otsustakse mängud,» sõnas Eesti peatreener Jaanus Levkoi. Neljandal veerandajal viskasid eestlannad 13, vastased 11 punkti ja Hprvaatia võttis võidu.

«Kui see ebaõnnestunud veerandaeg välja arvata, olime laevas ja sõitsime uhkelt. Ootused olid suuremad, aga arvan, et me veebruariks läheme ikka paremaks, mitte halvemaks,» viitas Levkoi järgmistele kohtumistele tuleval aastal.

«Esimesel poolajal mängisime meie halvasti, teisel nemad. Meie kaitse ei kannatanud avapoolajal kriitikat,» sõnas Horvaatia koondise peatreener Turia Braslav. «Teisel poolajal parandasime kaitset, saime vaheltlõikeid ja kiirrünnakuid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles