Seppik: Keskerakonnas on tekkinud Savisaare isikukultus

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik.
Ain Seppik. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Edgar Savisaare ümber on tekkinud pimesi järgijate ring ning see viib erakonna uude äärmusesse, leidis Keskerakonnast Savisaare juhtimisstiili pärast lahkunud Ain Seppik.

«Keskerakond radikaliseerub minu meelest veel rohkem, sest see oli päris hirmuäratav kõne, mida erakonna nii vana kui nüüd ka uus esimees pidas: tuld ja tõrva kõigile ja lootust mitte millelegi. Kõik läheb justkui hukatusse - ilma temata muidugi,» ütles Seppik ERR-i raadiouudistele.

Erakonna esimehel ei paista Seppiku arvates enam ka keskerakondlaste seas üle-Eestilist toetust olevat. «See sunnib teda muidugi nähtavasti veelgi rohkem kruvisid kinni keerama, sest ta teisiti ei oska.»

Poliitik märkis, et eilsel kongressil Savisaart valinutel tuleks järele mõelda selle üle, mida nende otsus tegelikult tegi. «Tekkinud on selgelt Edgar Savisaare isikukultus Keskerakonnas - see on vajalik välja öelda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles