Starmani tehnoloogiadirektor hakkab ise ettevõtjaks

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Liiva
Hanno Liiva Foto: SCANPIX

Starmani varasem tehnoloogiadirektor ja juhatuse liige Hanno Liiva lahkub alates 1. detsembrist ettevõttest, et keskenduda isiklikule ettevõtjakarjäärile.

«Sain Starmanis nende enam kui 11 aastaga mitmekülgse ja väärtusliku kogemustepagasi nii uute toodete turule toomises kui ka tehnoloogiaüksuse ülesehitamises. Soovin edaspidi neid kogemusi rakendada eraäris, sest telekommunikatsioon ja IT on valdkonnad, milles peituvad täna Eesti ettevõtetele parimad ekspordiväljavaated,» teatas Liiva.

Liiva sõnul lööb ta lähiajal konsultandina kaasa ühe IT valdkonnaga seotud toote väljatöötamises, kuid kavatseb jätkata ka telekommunikatsiooni valdkonnas eraettevõtjana: esialgu Skandinaavias, pärast konkurentsikeelu lõppu ka Balti riikides. «Konkreetseid mõtteid on mitu ja need tuleb lihtsalt teoks teha,» ütles ta.

Alates 2004. aastast Starmanis töötanud Liiva täitis viimasel kaheksal aastal tehnoloogiadirektori ja juhatuse liikme kohustusi.

Starmani uus tehnoloogiadirektor on Jaanus Erlemann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles