EuroPark kehtestas tormi tõttu erihinna

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmateenistuse tormihoiatusest lähtudes soovitab EuroPark viia sõidukid parkimismajadesse tormi eest varjule.

Eeloleval õhtul ja ööl kehtib Tallinnas Rävala ja Tornimäe parkimismajades erihind – 30. novembril kella 19st kuni 1. detsembril kella 9ni maksab auto hoidmine Rävala parkimismajas vaid 0,2 eurot tunnis.

Ilmaprognoosi kohaselt on oodata marutuult kiirusega kuni 30 m/s. EuroParki haldus- ja teenindusjuht Mehis Passi sõnul on mõistlik kindlustada oma sõidukid parkimismajja hoiule viies, kuna tugev tuul võib murda puuoksi ja ringi lennutada esemeid, mis tänavale pargitud autosid tõsiselt kahjustada võivad.

Parkimismajade tavahind on 2,4 eurot tunnis, seega erihind on rohkem kui 90 protsenti soodsam. Rävala ja Tornimäe parkimismajad on avatud ööpäevaringselt. 24 h parkimise tasu on 14 eurot, mis on oluliselt soodsam kui linnatänaval. Rävala 600-kohaline parkimismaja asub aadressil Rävala pst 5, Tornimäe 325 kohalise maja asukoht on Tartu mnt 16b.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles